Avslutning på Tärna-säsongen 2006


Söndagen den 1/10 hade Cirrus sin sedvanliga avslutning på vinschfältet i Tärna efter en lysande säsong. Vi var tio personer som trotsade den dåliga väderprognosen och fick en fin utdelning. Vädret var över förväntan och det flögs 29 flyg varav två tandem. Dagen hade allt, vacker eftersommarnatur, blå himmel för det mesta och så hur mycket flyg vi bara ville. Åke hade tagit med sig grillen och köpt med sig små starka korvar och grönsaker som gladerligen åts upp i pitabröd. Patrik och Torkel hade t.o.m. tagit med sig tårta för att bjuda på. Det var väldigt gott och trevligt, små grillfester på fältet måste vi ha lite oftare.

Dagens första flyg stod Henrik för, han visade att molnbasen var på 300 meter, fast vi öppnade upp Tärna till 900 meter, man vet ju aldrig. Lite senare försvann de låga molnen och det blev t.o.m. temiskt ett tag. Sofia kurvade runt i 21 minuter och Johan hängde på nästan lika länge. Det är bara att säga grattis, denna dag var det nybörjarna som visade var skåpet skulle stå.

Cirrus bjöd även på tandem med Ori och Jonas som piloter. Freddy nappade på det erbjudandet och fick ny inspiration till att det är skärmflygning man ska hålla på med.

Det har varit en fin sommar och det har flugits en massa fina flyg från Tärna, se bara distansligan. Tack alla som har varit med i fältteamen i år och alla andra som har hjäpt till att hålla verksamheten igång. Över gulnande blad rullade vinschen efter Wikens bil mot vår serviceman Tommy. Tärnasäsongen är slut, men den här vintern ska vi satsa stort på vintervinschning och andra flygaktiviteter.

Alla bilder är tagna av Sofia Friborg.

2005-11-05

Cirrus maillista


English pagesCirrus - Stockholms skärmflygklubb

PlusGiro
4981630-9

Mailadress
info@cirrus.nu

Facebook

Klubblokal
Beror bland annat på vindriktning och styrka :)

Webmaster
maila webmaster

© 2010 Cirrus SFKLogga in

Användarnamn:
Lösenord:
Ny användare