Cirrus vann Sverige Cup!


Efter en hård kamp in i det sista så vann Magnus Österberg totala Sverige Cupen. Per Suits var inte långt efter och hamnade på en andra plats. Båda piloterna tävlar för Cirrus SFK!

Sverige Cupens sista tävling avgjordes i Åre och arrangerades av Cirrus. Totalt under året så flögs det 6 heat, men enbart de 5 bästa heaten räknas med i resultatet. Deltävlingarna var utspridda över landet med början och avslut i Åre. Däremellan hann piloterna med tävlingsheat på Tärnafältet, Hvittingfoss samt Kittelfjäll.

Nu väntar klubben med spänning på vem som kommer att vinna Svenska distansligan... De tre bästa piloterna kommer alla från Cirrus! Och det är jämt dem mellan. En bra dags flygning nu i september och resultatlistan kan svängas om. Tre i topp är just nu Magnus Österberg, Ori Levin och Jonas Pannagel.

Detta tävlingsår har varit ett bra år för klubben; Mälarcupen vanns både individuellt och lagmässigt av Cirrus. Nordic Open vanns av svensk-norske cirruspiloten Ronny Helgesen som även kom på 31:a plats i VM i Manilla tidigare i år och Cirrus enda kvinnliga tävlingspilot Anna Rydh blev nordisk mästarinna. I februari lyckades Per Suits knipa en 5:e plats i Monarca Open i Mexico. Bueno!

Vi ser alla fram emot en ny tävlingssäsong nästa år!

2005-11-05

Cirrus maillista


English pagesCirrus - Stockholms skärmflygklubb

PlusGiro
4981630-9

Mailadress
info@cirrus.nu

Facebook

Klubblokal
Beror bland annat på vindriktning och styrka :)

Webmaster
maila webmaster

© 2010 Cirrus SFKLogga in

Användarnamn:
Lösenord:
Ny användare