Junilyftet 2000


                                       Junilyftet 2000

För 11:e året i rad arrangerades den traditionsenliga flygträffen vid Gesunda berget. Dessvärre blev det ingen repris på det fina vädret som vi hade 1999. På grund av regn och för mycket vind blev det ingen flygning någon av dagarna, varken på lördagen, söndagen eller måndagen.

Istället blev det ett klubbmästerskap i Go Cart på lördagen på den närbelägna banan vid Mora flygplats. Vem som vann? Nån var det, men tävlingen var inte mer allvarlig än att vi missade notera det. Hursomhelst var det kul i alla fall!

På kvällen blev det traditionsenlig grillkväll med stationär flygning på ljugarbänken. Flyghistorierna blev bara värre och värre (läs; bättre och bättre) ju senare det blev...

På förmiddagen på söndagen var ett gäng och testade den fina klätterväggen i det gamla vattentornet i Mora. Andra turistade inne i Mora eller passade på att besöka Tomteland för att se vad tomten har för sig när han inte delar ut julklappar.

På måndagen valde de flesta att åka hemåt på förmiddagen eftersom det blåste ännu mer än tidigare.

På väg hemåt kunde vi konstatera att det trots vädret hade varit en trevlig och kul flygträff även om det inte blev någon flygning. Nästa år kommer vi tillbaka - som vanligt!

2005-11-05

Cirrus maillista


English pagesCirrus - Stockholms skärmflygklubb

PlusGiro
4981630-9

Mailadress
info@cirrus.nu

Facebook

Klubblokal
Beror bland annat på vindriktning och styrka :)

Webmaster
maila webmaster

© 2010 Cirrus SFKLogga in

Användarnamn:
Lösenord:
Ny användare