Din enhet stödjer ej javascript fullt ut. Du måste därför logga in på sidan för att kunna posta detta formulär.

Salanda

Anders Eklind skrev lördagen den 10:e juni klockan 22:20:
Liten lägesrapport från salanda.
I torsdags var Linus Bodén med på salaortens flygklubbs årsmöte, det togs beslut att staketet ska bytas ut vilket Krille EagleBoy gjorde igår och att det kommer komma en att göra lista som alla har tillgång till, lätt att kolla om man ska ut om det är något man kan göra.
Vidare beslutades att Sala skärmflygklubb kommer att arrangera en pm/friflyg träff i slutet på augusti med pröva på flyg och massa andra aktiviteter. Det har även kommit upp en anslagstavla vid p där vi kan sätta upp nåt laminerat infoblad om klubben och kontaktperson mm.
Salaortens flygklubb är väldigt positiva och glada att det blivit så mycket aktivitet på fältet .
Idag var Linus på salanda och var med på Sala skärmflygklubbs möte och info från sisu, det verkar finnas en del att hämta där om man är sugen, vi passade även på att gräva ner bron , Ingemar Boström är där idag och snickrar klart den.
Janne skrev fredagen den 16:e juni klockan 13:01:
Vad har Cirrus för relation med Sala sfk?

Nytt inlägg


Policy för inlägg Cirrus anslagstavla är ett forum för skärmflygintresserade att utbyta information relaterad till flygning och övrig klubbverksamhet.
Meddelanden som innehåller politisk eller religiös agitation, personangrepp eller reklam som inte berör skärmflygning kommer att raderas från anslagstavlan.Logga in

Användarnamn:
Lösenord:
Ny användare