Junilyftet 2011 goes north!

V 22 kommer Cirrus att förflytta sig norrut. Den onsdagen den 1 juni åker vi till Åre och stannar där och firar nationaldagen den 6:e.

Denna vecka händer massor av skoj i Åre.. Dels så kommer detett gäng Cirrus piloter, dels så går en Sverige Cup-tävling av stapeln, det hålls kurser av Skysport för den som vill utöka förkortningarna på licensbrickan och dels blir det partaj! Vädermässig är det ofta säsongens bästa helg!

Vi ska även försöka ordna en mer lokal tävling för er som inte ännu har Comp1 licens, och som då kommer att hållas runtomkring Åreskutan, med platsbunden flygning. Här tävlar ni mot er själva eller mot era kompisar.

Passa på att rosta av flygningen innan sommren, träffa flygkompisar från hela landet och spana på tävlingspiloter :-)

Fest

Under helgen ordnar organisationen för Sverige Cup partaj. Nu blir det grillning och fest. Alla är inbjudna, även ni som inte tävlar! Cirrus piloter som är uppe på klubbresan, blir bjudna på festen av klubben. Men anmälan om deltagande måste ske till Fredrik Lindholm i Åre, som beställer maten. Anmälan sker på www.flygare.nu

Boende:

Draklandavillan, även kallad Gula villan, som ligger precis vid landningen är bokad för Cirrus under denna period. Vill du ha en plats i villan så ska du genast skicka ett mail till Jenny på ordforande[ätt]cirrus.nu och säga vem du är och hur många bäddar du vill ha. Draklandavillan rymmer 14 personer i flerbäddarsrum och kostar 150kr/natt/pers. Vill ni ha lakan och 2 handdukar kostar ett set 150 kr extra! Annars tar ni med eget.

Platserna är i första hand reserverade för Cirrusmedlemmar!

Läs mer på www.skysport.se

OM du inte hinner boka en av de attraktiva platserna finns många alternativa boenden så här års. Kika in på www.skistar.se eller www.skysport.se så hittar ni fler alternativ.

Resa hit:

Till Åre åker man med bil, tåg eller flyger till Östersund (SAS eller Nextjet). Välj det färdsätt som passar dig bäst!

Transport upp på berget

Denna helg är kabinbanan stängd för årsservice. Men Åreklubben och Skysport hjälper oss upp med bil till Hummeln (kostar 50kr/pers)!Logga in

Användarnamn:
Lösenord:
Ny användare